Start running bij Loopvereniging “De Langstraat

Foto: Maresia

Ben jij toe aan een gezellige en sportieve uitdaging? Bezoek dan onze hardloopcursus. Voor iedereen die eens wil beleven hoe leuk hardlopen is.

Wegens succes geprolongeerd in 2016 !! Samen opbouwen naar de ultieme uitdaging, de Waspikse stratenloop op 4 december 2016. We starten weer zaterdag 15 oktober. Natuurlijk ben je heel het jaar welkom op onze trainingen, of kom gewoon een keer kijken, door het jaar heen starten er ook genoeg mensen.

Programma
Speciale cursus voor de beginners als voorbereiding op bijvoorbeeld de Waspikse stratenloop, deze cursus bestaande uit 7 sessies is opgebouwd van nul naar het kunnen lopen van 2,5 km.
Wanneer: zaterdag 15/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11, 26/11, (3/12 inlopen voor stratenloop) Optioneel kan op de woensdagen ook nog op de baan gelopen worden.
Wie: Voor mensen die nog niet veel aan hardlopen hebben gedaan. Onder leiding van ervaren AU trainers wordt u de kunst van het lopen en de belangrijke zaken er om heen bij gebracht.
Waar: De Roestelberg
Tijdstip: 9:30 uur
Kosten: 10 euro (incl. T-shirt & gratis inschrijving Waspikse stratenloop)

Organisatie Loopvereniging “De Langstraat”. Aanmelding en of vragen over deze cursus: [email protected]
PS Verder hebben we ook elk jaar een groep “Start to Triathlon”. Dit start in april elk jaar. Ook dan start dus een groep beginnende atleten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen