Dit jaar wordt de Villa Pardoes WinterRun nog onvergetelijker dan ooit tevoren!

26 sep , 13:10 Nieuws
villa pardoes
De 7e editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 14 december. Voor het tweede jaar op rij start én finisht de WinterRun op het sfeervolle terrein van Villa Pardoes, dat omgetoverd wordt tot een winters festivalterrein. Een bijzondere setting en een optimale ervaring zijn gegarandeerd.       
Wandelen of rennen, 6 of 10 km? De keuze is vrij! De Villa Pardoes WinterRun is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren lopers. Neem deel met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten of een sportteam en kies het onderdeel dat het beste bij jullie past.

Samen in actie voor Villa Pardoes       

Deze bijzondere vakantievilla biedt al 24 jaar gezinnen met een kind met een ernstige ziekte of aandoening een onvergetelijke unieke vakantiebeleving aan.
Tijdens de vakantieweek wordt alles in het werk gesteld om zorgen en ziek zijn wat meer naar de achtergrond te laten verdwijnen, zodat er ruimte is om samen te genieten. De Villa Pardoes ervaring zorgt ervoor dat een gezin ‘sterker’ naar huis gaat. Gevuld met nieuwe kracht, energie, inzichten en herinneringen die nog lang zullen doorwerken na het verblijf.

Samen kunnen we het verschil maken voor deze gezinnen

Tijdens de WinterRun kan iedereen zich op een sportieve manier inzetten voor Villa Pardoes. Door wandelend of rennend deel te nemen kunnen we samen het verschil maken voor alle gezinnen die in de Villa te gast zijn. Met het inschrijfgeld maakt Villa Pardoes dit bijzondere evenement mogelijk. De extra donaties van alle deelnemers zorgen ervoor dat 600 gezinnen per jaar kosteloos in de Villa kunnen verblijven. Via een persoonlijke pagina op de WinterRun-website kan op een leuke en eenvoudige manier iedereen in de omgeving gevraagd worden om de deelname te steunen.
Draag een steentje bij en doe ook mee!          
Inschrijven kan via www.villapardoesrun.nl