Reserveer nu je tickets voor Theater Taptoe Waalwijk!

Foto: Exempel

WAALWIJK – Op zaterdagavond 21 september is op het historische Raadhuisplein de tweede editie van Theater Taptoe Waalwijk. Het “Huis van Waalwijk” vormt het decor voor een prachtig voorstelling vol muziek, show, zang, dans en theater.

Het aftellen begint. De line-up is compleet. De show- en marchingbands die optreden zijn bekend en de theater en supportsacts gaan we de komende weken bekend maken. Vijf Nederlandse toporkesten maken hun opwachting. Dutch Pipes & drums, Euroband, Wilhelmina, Exempel en Kamper Trompetterkorps zorgen voor het nodige spektakel in het taptoetheater.

Een van de supportacts is gehandicaptendrumband Prins Maurits uit Kaatsheuvel. Ze zullen in het voorprogramma de bezoekers alvast met heerlijke beats in de stemming brengen. Tijdens de voorstelling maakt “Tom Tom de tambourmaitre” zijn opwachting. Wat hij met zijn showband gaat doen is nog een verrassing. Verder zullen er twee dansgroepen van het Kunstencentrum meedoen, waaronder de Nederlands Kampioenen Hip Hop.

De toegang voor staanplaatsen aan de zijkanten van het speelveld is gratis. Wil je de avond van 19:30 tot 21:30 uur ontspannen zitten? Reserveer dan tribunekaarten met het beste zicht op de voorstelling. Deze zijn online met korting te bestellen voor 5 euro (in plaats van €7,50). Ook de mindervalide plaatsen zijn hier te verkrijgen.

Theater Taptoe Waalwijk is uniek te noemen in Nederland. Nergens in Nederland zijn optredens van show- en marchingbands gecombineerd met zang, dans en theater. Kijk voor alle informatie en kaartverkoop op www.taptoewaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen