Ontmoet lotgenoten, je bent niet alleen

Foto: Inloophuis TOON

WAALWIJK – Uit ervaring weten we dat het fijn kan zijn om mensen te ontmoeten die hetzelfde meemaken. De komende weken staan er daarom weer verschillende lotgenotenbijeenkomsten gepland. We nodigen je van harte uit om hierbij aan te sluiten.

Lotgenotenbijeenkomst voor nabestaanden (woensdag 25 januari van 13.30 – 15.30 uur)

Op enig moment in ons leven krijgen we er allemaal mee te maken, je verliest iemand die dicht bij je staat en je erg dierbaar is. Je wereld staat op z’n kop, zekerheden en vaste patronen vallen weg en niets is meer hetzelfde. Deze middag ontmoet je mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Mensen die je verdriet en emoties herkennen en weten waar je doorheen gaan. Het kan steun en troost bieden om samen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Iedereen die een naaste heeft verloren aan kanker is van harte welkom. Ook wanneer het verlies al wat langer is geleden. Meld je aan via 0416 – 652734 of [email protected]. Of loop gewoon binnen. Je bent van harte welkom!

Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker (woensdag 1 februari van 14.00 – 15.30 uur)

Deze bijeenkomst organiseren wij samen met de Prostaatkankerstichting (PKS). Patiënten én hun naasten nodigen wij van harte uit voor deze middag. Tijdens deze bijeenkomst kun je lotgenoten ontmoeten en kun je in gesprek gaan met Kees Gosens, ervaringsdeskundige van de PKS. Kees weet als geen ander hoe kanker je leven compleet op zijn kop kan zetten. Het feit dat je niet de enige bent die vragen heeft, kan al een opluchting zijn. Wij vragen je je vóóraf aan te melden via 0416 – 652734 of [email protected].

Mannenavond (maandag 13 februari van 19.00 – 20.30 uur)

De mannenavond is voor alle mannen. Ben je patiënt, partner, vriend of vader van iemand die kanker heeft (gehad), of heb je iemand verloren aan kanker? Je bent van harte welkom. Kom ook, deel je ervaringen en laten we elkaar inspireren. Graag vooraf aanmelden via 0416-652734 of [email protected].

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 65 27 34
E. [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen