RBT De Langstraat organiseert unieke Candlelight wandeling tijdens Christmas by Candlelight in Heusden

Foto: RBT De Langstraat

HEUSDEN – Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december vindt het evenement Christmas by Candlelight 2022 plaats. De gezelligste en mooiste kerstmarkt van Nederland. Alles in het historische vestingstadje Heusden is omgetoverd in kerstsferen.

Tijdens deze sfeervolle kerstmarkt is ook de aftrap van het lichtfestival ‘Licht op de Vesting’ een twee jaarlijks lichtfestival waarbij verschillende objecten in de vestingstad worden verlicht. Wil je van dit prachtige tafereel niets missen? Een gids staat klaar om je mee te nemen op ontdekking!

Candlelight Wandeling

Tijdens Christmas by Candlelight en het eerste weekend van het lichtfestival organiseert RBT De Langstraat op vrijdag 16 en 17 december een unieke rondleiding met ervaren gids langs de verlichte objecten. Struin mee door de schilderachtige straatjes en kom meer te weten over de verborgen verhalen die er schuilgaan. De Candlelight Wandeling maakt van je bezoek aan Christmas by Candlelight een magische en leerzame ervaring.

Licht op de Vesting

Dit jaar staat het evenement ‘Licht in de Vesting’ in teken van het 25 jarige bestaan van de gemeente Heusden. Stichting Licht op de Vesting laat weten onder andere de boom in de Heemtuin, de stadshaven en een van de molens in de spotlights te zetten. Maar dit is natuurlijk niet alles. Ben je benieuwd naar wat meer verlicht is in het pittoreske vestingstadje? Kom dan zeker eens kijken! Het lichtfestival ‘Licht op de Vesting’ vindt plaats van 16 december tot 8 januari.

Meer informatie

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december vindt rondom de Vismarkt, Engstraat, Botermarkt en Nieuwstraat in Heusden Vesting de kerstmarkt ‘Christmas by Candlelight’ plaats. De Candlelight Wandeling start (vooralsnog alleen op deze twee dagen) om 19:30u bij het Toeristisch informatiepunt in Heusden (Pelsestraat 17). Je kunt de Candlelight Wandeling boeken via bezoekdelangstraat.nl/candlelight-passantenwandeling. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel aan te raden (vol=vol). Voorverkoop: €4,50 exclusief reserveringskosten of voor aanvang bij TIP Heusden: €5,50 p.p.

Het lichtfestival ‘Licht op de Vesting vindt plaats van 16 december tot 8 januari’.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen