Start je week goed met de tweede pizza gratis bij Domino’s Kaatsheuvel

Foto: Domino's Kaatsheuvel

[ADVERTORIAL] – Domino’s heeft een vernieuwde App en dat wordt gevierd met een smakelijke actie. Tot en met 16 november ontvang je de tweede pizza gratis bij afhalen. De korting is enkel geldig op bestellingen die worden geplaatst via de app. Daarnaast is ook de favoriet van velen terug op het menu: de pizza Cheeseburger.

Bestel deze week je pizza’s extra voordelig met de deal van Domino’s. Je ontvangt namelijk tot en met woensdag 16 november de tweede pizza gratis! Domino’s Kaatsheuvel is op maandag en dinsdag geopend van 16:00 – 22:00 uur. Op woensdag t/m zondag openen de deuren al om 11:30 uur.

Nieuw op het menu: burger pizza’s

Vanaf vandaag zijn er ook drie nieuwe pizza’s op het menu te vinden, namelijk de pizza Cheeseburger, Spicy Bacon Cheeseburger en Veggi Chickenburger. Verder maken ook de Sandwich BBQ Pulled Pork én het bijgerecht Popcorn Chicken hun intrede.

Leukste (bij)baan van Kaatsheuvel

Door de flexibele werkdagen en -tijden is een (bij)baan bij Domino’s goed te combineren met een studie of hobby. Domino’s Kaatsheuvel is op zoek naar bezorgers en pizzabakkers die het enthousiaste team komen versterken. Solliciteer gemakkelijk via WhatsApp: dit kan al vanaf 16 jaar. Ga naar www.werkenbijdominos.nl voor meer informatie.

Up to date blijven van de openingstijden, menuwijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen