Weekend deal: pizza voor € 5.99

Foto: Domino's Pizza

ADVERTORIAL – Vier het weekend met de speciale Super Saturday & Sunday deal bij Domino’s Kaatsheuvel. Je scoort op deze dagen je medium pizza al voor € 5.99 per stuk. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel.

In het weekend in de keuken staan? Echt niet! Met de smakelijke actie van Domino’s Kaatsheuvel bestel jij extra voordelig een medium pizza. Deze actie is enkel geldig op zaterdag en zondag. Voeg de code 50124 toe aan je bestelling via www.dominos.nl of de vernieuwde Domino’s App en de korting wordt automatisch verrekend.

Werken bij Domino’s Kaatsheuvel

Fan van onze pizza’s? Kom werken bij Domino’s Kaatsheuvel! De pizzaketen is op zoek naar zowel parttime als fulltime collega’s. Door de flexibele werkdagen is een (bij)baan bij Domino’s goed te combineren met een studie of hobby’s. Solliciteer gemakkelijk via WhatsApp: dit kan al vanaf 16 jaar. Ga naar www.werkenbijdominos.nl voor meer informatie.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Drunen, Waalwijk of Kaatsheuvel.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen