Het Anton Pieck Zomerfestijn, Kaatsheuvel op z’n best!

SteamPieck Muzieck met jonge (straat) muzikanten en Ukelele-bandjes
SteamPieck Muzieck met jonge (straat) muzikanten en Ukelele-bandjes
Foto: In Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Zaterdag 23 en zondag 24 juli staat het Anton Pieck Zomerfestijn op het programma. Leuke markten, lekker eten en drinken en heerlijk shoppen. Voor alle leeftijden is het op beide dagen goed toeven in het Kaatsheuvelse centrum. Toeristen, bezoekers en onze eigen inwoners kunnen Kaatsheuvel op z’n best beleven. De samenwerking tussen het bedrijfsleven, verenigingen, en verenigingen komt in dit weekend tot leven.

Muziek maakt sfeer en gezelligheid

In het centrum zijn op veel plaatsen muziekpunten geprogrammeerd. Op de Pasar Malam (Aziatische markt), die van 11-20 uur op het Anton Pieckplein treden op het grote podium enkele bekende Indo-rock-bands op. Vanaf 20 uur heeft Coverband Twice uit Cuijk de Anton Pieck Zomeravond. Dat wordt genieten op de terrassen en aan de statafels op ons mooie plein! In de Peperstraat brengen de Kromme Noten en muzikanten van Harmonie Kaatsheuvel het muzikale sfeertje en in de Hoofdstraat en Hoofdpoort zijn veel (straat)muzikanten actief in het z.g. SteamPieck Muzieck-thema. Een aantal Ukelelebands, een tiental jonge muzikanten van Muziekschool De Heraut leggen ‘hun pet op straat’ om de bezoekers in de juiste vakantiesfeer te brengen. Op zaterdag zingen koren het mooiste lied ter hoogte van de kerk. Volgende week presenteren we via loonopzand.nieuws.nl het volledige programma.

Theater en thema’s en circus en meer

Naast muziek zijn er ook figuranten van toneelverenigingen in het Anton Pieck-deel van dit evenement. Dat is in de Hoofdstraat en de Hoofdpoort. Dit in de typische Anton Pieckstijl. Aan de Primera-kant van de Hoofdstraat komt een leuke kindershow en in het oostelijke deel komt kindercircus Pinilotta uit Goirle om de kinderen te entertainen. Kortom: beleef dit nieuwe evenement mee en kom naar Centrum Kaatsheuvel. Het kan twee dagen lang!

Circus Pinilotta met hun mooie acts enkele jaren geleden in ons centrum

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen