Het Witte Kasteel zondag 12 juni: Klassiek koffieconcert Entr’acte en Elvis Presley middag

Foto: Het Witte Kasteel

LOON OP ZAND – Op 12 juni is er volop muziek bij Het Witte Kasteel. Van 11:00 tot 12:00 uur wordt er een klassiek koffieconcert met een bijzonder programma met Spaanse en Zuid-Amerikaanse klanken georganiseerd. En van 15:00 tot 17:30 uur brengen verschillende muzikanten en gezelligheidskoor Vitamine C uit Loon op Zand een ode aan Elvis Presley. 

Klassiek koffieconcert Entr’acte

Entr’acte is een dwarsfluit en gitaar duo van Spaanse en Uruguayaanse oorsprong. Het programma dat Carmen Terol Grau, dwarsfluit en Leonardo Palacios, gitaar presenteren bestaat uit klassieke muziekstukken met Spaanse en Latijns-Amerikaanse invloed van onder anderen de componisten A. Piazzolla, H. Villa Lobos, M. de Falla. Een fris repertoire met warme harmonieën vol kleur, passie en liefde die heel dicht bij hun culturele achtergrond staat.

KLIK HIER voor programma en om te reserveren!

Elvis Presley middag (muziek op het terras)

Theo Sterk zingt Elvis en wordt bij enkele nummers ondersteund door gezelligheidskoor Vitamine C waar hij als dirigent de scepter zwaait. Vanaf 15:00 uur zal de binnenplaats van Het Witte Kasteel daarom veranderen in het ‘Elvis Presley plein’. Samen met de gasten op het terras van Het Koetshuis vieren we de muziek van De King, die 45 jaar geleden is overleden. Zorg er voor dat je op tijd een plaatsje hebt veroverd op het terras.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen