Passie van de Langstraat gemist? Kom dan naar Winterdijk30b op zaterdagavond 18 juni!

Foto: Passie van de Langstraat

WAALWIJK – Heb jij ook zo genoten tijdens de Passie van de Langstraat? Of baalde je, omdat je eɾ niet bij kon zijn? Wil je nog één keer genieten van de Passie nummers? Dat kan!

Op zaterdagavond 18 juni doen we de Passie nog een dunnetjes over! Op het sfeeɾvolle, overdekte buitenterras van Winterdijk30b in Waalwijk. Jij kunt daarbij zijn en meegenieten vanuit een eigen luxe theaterstoel.

Actuele nummers uit de Passie van de Langstraat 2022

Er is een mooie selectie gemaakt uit de nummers van de Passie van de Langstraat van het afgelopen jaar. Nummers met een actuele boodschap. Zoals: Imagine (Nederlandse versie)., Als wij niets doen (van Soldaat van Oranje), IJskoud (Nielson), Ik ben maar een mens (only Human Rag’n Bone) en Morgen komt het goed (Milow)

Van Passie naar Halve Zolen

Er worden ook een aantal swingende nummers gezongen met een knipoog naar de schoenen-en lederindustrie. Het zogenaamde Halve Zolen blokje om alvast te proosten op Het Schoenenkwartier dat binnenkort zijn deuren opent in Waalwijk.

Veel jong talent

De nummers worden ten gehore gebracht door Popkooɾ Voix-Lɑ̀. Solisten zijn o.a. Ebony Einmahl Erik Koenderink Anne-Wil Biesheuvel Lars Vloemans Thijmen de Haan. De 11-jarige Sam Groenenberg is te zien en te horen in het eerste blok. Hij begeleidt zichzelf op gitaar.

Er zijn die avond 3 optredens 20:00 uur, 21:00 uur en 22:00 uur. Omdat er beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar zijn is het belangrijk een GRATIS ticket te reserveren.

Kies hieronder het gewenste tijdsblok dat je wilt komen en reserveer vervolgens je GRATIS tickets. Wij hopen samen met jou te genieten van deze midzomeravond vol Passie.

Ja ik kom graag genieten om 20:00 uur!
https://www.winterdijk30b.nl/index.php/programma/evenement/846-een-zomeravond-vol-passie-20-00-uur
Ja ik kom graag genieten om 21:00 uur!
https://www.winterdijk30b.nl/index.php/programma/evenement/847-een-zomeravond-vol-passie-21-00-uur
Ja ik kom graag genieten om 22:00 uur!
https://www.winterdijk30b.nl/index.php/programma/evenement/848-een-zomeravond-vol-passie-22-00-uur

Passie 2023

De volgende Passie van de Langstraat staat gepland op zaterdag 1 april 2023 in Sporthal de Slagen. Mis het niet en noteer deze vast in je agenda!

Meedoen aan de Passie 2023

Wil je meedoen in het koor of in de cast tijdens de Passie van de Langstraat 2023. Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet sta jij volgend jaar te shinen op het podium.

http://www.passievoordelangstraat.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen