Moers Pinksterweekend met een vol middagprogramma staat weer voor de deur

Foto: Anton Beerens

DE MOER – Een pinkstermiddag met vermaak voor het hele gezin. Dat is hoe de pinkstermiddag van het Moers Pinksterweekend bekend staat! Voor de 38e keer staat het feestterrein in De Moer op zondagmiddag 5 juni weer bol van allerlei gratis optredens, attracties, activiteiten en acts voor jong en oud.

De organisatie van het Moers Pinksterweekend zorgt al jaren voor vermaak voor het hele gezin op zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, geniet u van livemuziek van de band Valium en MoNoMaN oNeMaNbaNd op het overdekte buitenterras. Stan close-up magic zorgt voor een hoop verwarring bij zijn publiek en dat terwijl je er met je neus boven op staat. Met spectaculaire trucs en vingervlugheid weet hij iedereen te entertainen en te verbazen. Kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten, zoals een treintje, zweefmolen, draaimolen, springkussens, pannakooi, schminkster, schiettent, kop van jut en een stormbanen het terrein. Ook aan de inwendige mens is gedacht met heerlijke pannenkoeken van Lekker gewoon uit Loon en heerlijk vers ijs en eten van de Jacobushoeve.

Ben jij de nieuwe Max Verstappen?

Formule 1 is hot in en Nederland en nu krijg jij de kans om in het stoeltje van Max Verstappen te kruipen. Speciaal voor de zondagmiddag komen er 4 F1 racesimulators naar De Moer. Je kunt hier gratis gebruik van maken. Wordt jij de snelste van de dag?

Avondprogramma

De zaterdagavond met optredens van Lamme Frans, The Partysquad, Paul Elstak en DJ Yeroen is volledig uitverkocht. Voor zondagavond zijn de allerlaatste kaarten in de verkoop. Op deze avond komen John West, Stef Ekkel, de band Baby Blue, DJ Willem de Wijs optreden. Kaarten zijn te koop via de website.

De entree voor zondagmiddag is volledig gratis, ook de activiteiten en attracties zijn kosteloos. Wij heten u graag van harte welkom op zondagmiddag 5 juni vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de zijstraat in De Moer.

Kijk voor alle informatie en activiteiten op www.moerspinksterweekend.nl.

Foto: Anton Beerens
Foto: Anton Beerens
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen