Teller crowdfundactie hulphond voor Marleen Kuijs staat op ruim 16.000 euro

Marleen Kuijs
Marleen Kuijs
Foto:

WAALWIJK – Marleen (24) heeft een complex posttraumatische stress-stoornis (CPTSS). Om haar leven draaglijker te maken wil ze graag een psycho-sociale hulphond. De kosten voor een opgeleide hulphond bedragen echter 22.000 euro. Marleen hoopt met een crowdfundactie via het GoFundMe-platform de hond en de opleiding te realiseren. 

De oproep via Waalwijk.nieuws.nl en Loonopzand.nieuws.nl om te doneren heeft veel reacties opgeleverd. De teller staat op ruim 16.000 euro. 75% van het uiteindelijke doel is gedoneerd. Marleen bedankt iedereen voor hun donaties en mooie reacties! Ze hoopt dat deze maand haar wens gaat uitkomen. Nog 6.000 euro te gaan…..

KLIK HIER om te doneren! 

Door jeugdtrauma’s is Marleen sinds 2014 in behandeling bij de GGZ. Er zijn verschillende diagnoses gesteld, maar de belangrijkste en meest actuele diagnose is PTSS met conversieklachten. Marleen: “Ondanks dat we nog steeds aan het behandelen zijn en er zeker nog vooruitgang is te boeken, is de kans zeer groot dat ik de rest van mijn leven PTSS-klachten houd. Om het leven hiermee draaglijk te maken, vielen onze ogen uiteindelijk op de hulp van een psycho-sociale assistentiehond. Met een hulphond hopen we mijn zelfstandigheid te vergroten, crisisopnames te voorkomen en wie weet op termijn wel de mogelijkheid om een studie te starten en/of met minder begeleiding zelfstandig te wonen.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen