‘Midlife Crisis’ bij de Gildenbond op zondag 12 juni

Foto: Midlife Crisis

KAATSHEUVEL – Op zondag 12 juni kunnen de voetjes weer eens van de vloer. De zes-koppige band Midlife Crisis speelt dan top 40-hits uit de sixties en seventies die zéker uitnodigend zijn om op te dansen, en daar is de Gildenbond helemaal klaar voor.

Midlife Crisis bestaat uit 6 ervaren muzikanten die al in de jaren zestig en zeventig actief waren in de bands The Viscounts en Caravan. Door beide bands werden in die jaren enkele singles uitgebracht. De bekendste daarvan waren ‘Drunense Duinen’ van The Viscounts en het RKC clublied door Caravan.
Nadat beide bands waren gestopt kwamen de leden elkaar toch nog regelmatig tegen. Bij een van die gelegenheden werd in 1988 besloten om samen weer muziek te gaan maken. Ze richtten een nieuwe band op en Midlife Crisis was geboren. De band bestaat uit Gerard Mahieu/ lead zang en gitaar, Jef van Dijk/ keyboard en achtergrondzang, Martien Bergmans/ basgitaar en achtergrondzang, Wim Brands/ drums, Richard Clausing/ percussie en Jan van Bergen/ gitaar en achtergrondzang.

Het repertoire werd opgebouwd met Engelstalige en instrumentale, nostalgische top 40-hits van onder andere Cliff Richard, Elvis Presley, The Beatles en The Everly Brothers. Na verloop van tijd ontstond het idee om ook het podium weer te gaan beklimmen maar met de afspraak om het aantal optredens te beperken tot 7 à 8 per jaar. Tot op heden is dat streven aardig gelukt. Ondanks het beperkt aantal optredens wordt het repertoire nog steeds uitgebreid en vernieuwd. Dus wil je Midlife Crisis eens live horen spelen is dit een van de weinige kansen. Wil je verzekerd zijn van een plaatsje dan is vooraf reserveren mogelijk en kan via e-mail: [email protected]

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
Zondag 12 juni – aanvang: 15.00 uur – zaal open om 14.30 uur – entree: € 5,00

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen