Tweede editie Huis & Energie 10, 11 en 12 juni in Brabanthallen Den Bosch

Foto: Huis & Energie

DEN BOSCH – Veel mensen zijn bezig met de verduurzaming van hun huis, maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. In het Duurzaam Droomhuis op de beurs Huis & Energie komen bezoekers alles te weten over energiezuinig en comfortabel wonen. Van de hybride warmtepomp tot ledlampen: alle mogelijkheden om jouw huis tot een duurzaam droomhuis te maken, zijn er te zien.

Duurzaam droomhuis

“Het duurzaam droomhuis is een centrale plek waar bezoekers onafhankelijke informatie kunnen ophalen”, zegt energie-expert Joanneke de Jongh. “Er leven nogal wat vragen bij de consument. Niet alleen ‘waar moet ik beginnen als ik wil verduurzamen?’ Maar ook ‘welke nieuwe technieken komen er nog aan?’, ‘Heb ik een thuisbatterij nodig voor de opslag van mijn zonnestroom?’ en ‘Kan ik al volledig van het gas af?’. Met al deze vragen kunnen bezoekers bij ons terecht.”

Minder aardgas

De urgentie om te verduurzamen is hoog en veel mensen zijn al aan het kijken hoe zij hun huis kunnen verduurzamen. En dat is slim, want Nederland stapt over van aardgas naar duurzame energie. Voor een beter klimaat én meer onafhankelijkheid. Dat is niet in één klap te regelen, maar je kunt wel nu beginnen. Bijvoorbeeld door je isolatie te verbeteren of een (hybride) warmtepomp te overwegen. Dan zit je er komend stookseizoen warm bij.

Beurs

Huis & Energie is de eerste consumentenbeurs in Nederland over duurzame energie en duurzaam wonen. Er staan aanbieders van onder andere isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie, zonneboilers, infraroodpanelen, slimme thermostaten, ledlampen, enz. In een uitgebreid seminarprogramma ontdekken bezoekers waar ze het beste kunnen beginnen met het verlagen van hun energierekening.

Kaarten á 20 euro zijn te bestellen via www.huisenenergie.nl. Met de code MILIEUCENTRAAL ontvangen bezoekers 7,50 euro korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen