‘Ukulele Sixpack XL bij de Gildenbond’

Foto: Ukulele

KAATSHEUVEL – Na meerdere keren uitgesteld te zijn door alle coronamaatregelen is het nu eindelijk zover. Ukulele Sixpack XL is op zondag 29 mei te gast bij Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel en de zes bandleden staan vol enthousiasme te trappelen om een grandioos optreden te geven.

Ukelele Six Pack XL uit Kaatsheuvel is inmiddels al acht jaar een begrip in de regio. De band bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit zes leden waaronder ook twee zangeressen. Tel daar hun vaste geluidsman, Peter Damen, bij op en je hebt een sixpack XL. De passie voor muziek was altijd al bij iedereen aanwezig. En hoewel de ukulele bespelen, zoals ze zelf zeggen, uitsluitend ontstond voor de ‘fun’, ontwikkelden ze ook allemaal een grote passie voor het kleine snaarinstrument.

De band treedt op voor een breed publiek en speelt net zo makkelijk in een klein café als op een groot festival. Hun repertoire is even divers als hun publiek. Bij een optreden komen Rock & Roll, Country en Bluesnummers voorbij en zelfs meezingers van Nederlandse bodem worden niet geschuwd. Wellicht is het de diversiteit die de band zo succesvol maakt maar zeker ook het enthousiasme van de leden speelt daarin een belangrijke rol. Met een optreden van Ukulele Sixpack XL is in ieder geval één ding gegarandeerd…..gezelligheid!!!

Wil je verzekerd zijn van een plaatsje dan is vooraf reserveren mogelijk en kan via e-mail: [email protected]

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
Aanvang: 15.00 uur – Zaal open om 14.30 uur – Entree: € 5,00

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen