Asieldier Reese zoekt nieuwe baas

Reese
Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Staat haar goed, dat rompertje. Maar dat is niet de reden waarom Reese is aangekleed; ze is gesteriliseerd en niet zo lang daarna bleek de wond weer te zijn opengesprongen doordat ze er waarschijnlijk teveel aan had gelikt. En met zo’n rompertje aan wordt dat een stuk moeilijker. De wond ziet er nu goed uit en binnenkort mag ze weer gewoon met haar eigen vachtje pronken. Klaar om geadopteerd te worden.

Reese zit al vanaf februari in het asiel en dat is voor zo’n leuk poesje behoorlijk lang. Ze is samen met haar zusje gevonden en ze bleken allebei niesziekte te hebben. Zusje was snel hersteld en is al enige tijd geleden geplaatst, maar bij Reese bleken de klachten chronisch te zijn. Het gaat al een tijdje een stuk beter en inmiddels was ze dus zover dat ze gesteriliseerd kon worden. Maar ja, toen dat rompertjesgedoe weer.

Haar geboortedatum is geschat op 1 november 2021. Reese is een schatje. Ze wil niets liever dan aandacht krijgen, knuffelen en kopjes geven. Net als veel andere katten houdt ze er niet van om opgetild te worden. Dan protesteert ze duidelijk, zodat een gezin met kleine kinderen ons niet geschikt lijkt. Tenslotte hebben katten scherpe nageltjes, zelfs al zijn ze nog klein. Ze moet ook niet terechtkomen in een gezin met andere katten: chronische niesziekte kan besmettelijk zijn!

Heeft u interesse in Reese – en dan niet omdat ze momenteel nog zo’n mooi pakje aanheeft – kom dan na telefonische afspraak eens kennis met haar maken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ‘t Hoffweg 7. U kunt elke ochtend bellen: 0416 333964

Overigens kunt u ook nog steeds het asieldier van april, hondje Marquis, komen bezoeken; hij is helaas nog niet geadopteerd. Ook hem gunnen we van harte een plekje in een gezin!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen