First of all Friends bij de Gildenbond

Vlnr: Marella IJpelaar, Marcel Kogels, Steve van Damme, Heidi van Damme – Remie, Robert de Kloe, Sjaak Timmermans.
Vlnr: Marella IJpelaar, Marcel Kogels, Steve van Damme, Heidi van Damme – Remie, Robert de Kloe, Sjaak Timmermans.
Foto:

KAATSHEUVEL – Wat begon als “samen een beetje muziek maken” is inmiddels uitgegroeid tot een zeskoppige band. Voor het eerst traden ze op in 2018 bij voetbalvereniging R.W.B. in Waalwijk, de club waar de meeste bandleden elkaar leerden kennen.

Dat optreden smaakte naar meer en na nog wat schaven en schuren aan het repertoire waren ze klaar om ook eens buiten de grenzen van hun vertrouwde club te gaan kijken. Sindsdien traden ze al meerdere malen op in de regio. Zaterdag 30 april is de beurt aan Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond.

Aanstaande zaterdag treedt First of all Friends op in het sfeervolle café van de Gildenbond in Kaatsheuvel. Een zeer passende omgeving voor deze band. Het is een akoestische- maar vooral een vriendenband en dat stralen ze uit. Een optreden van de ‘Foafjes’, zoals de leden zichzelf vaak noemen, staat dan ook garant voor gezelligheid.

Bij de meeste bandleden zit de muziek echt in het bloed. Ze groeiden ermee op of bespeelden zelf al vanaf jonge leeftijd een instrument. Zangeres Heidi zegt gekscherend over zichzelf: “volgens mij kwam ik zingend ter wereld”.

De band speelt in een bezetting met twee gitaren, basgitaar, cajón en zang, heel gevarieerde muziek. Ze hebben een uitgebreid repertoire van vaak verrassende uitvoeringen van herkenbare Gouwe Ouwe, (rock)covers en gezellige meezingers uit de jaren 70 tot heden. Bezetting: zang – Heidi van Damme– Remie, gitaar – Steve van Damme, cajón – Marcel Kogels, gitaar – Sjaak Timmermans, gitaar en zang – Robert de Kloe, basgitaar en zang – Marella IJpelaar.

Ben je weer toe aan een gezellig Muziekcafé en wil je verzekerd zijn van een plaatsje dan is vooraf reserveren mogelijk via e-mail: [email protected]

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
Zaterdag 30 april – Zaal open: 20.00 uur – Aanvang: 20.30 uur – Entree: € 5,00

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen