Popkoor Undercover, 10 jaar jong en nog steeds energiek en dynamisch!

Foto: Popkoor Undercover

We zijn er weer! En we mogen weer volop zingen! Misschien zien we elkaar wel sneller dan je denkt. Popkoor Undercover is altijd graag van de partij als het om gezelligheid gaat bij de Loonse activiteiten. Herinner je je de Kerstklanken in de Langstraat nog vanuit de Wetering, of het Top2000-concert vanuit het Klavier?

We zijn net jarig geweest. Schrikkeldag 29 februari, -of moeten we dit jaar zeggen: ‘op 1 maart jl.?’- zijn we 10 jaar geworden. Undercover is nog steeds een energiek dynamisch popkoor dat bloeit en groeit. Undercover heeft regionaal een aanzienlijk niveau bereikt en draagt met trots de eretitel Cultuurclub van Gemeente Loon op Zand én die van de provincie Noord-Brabant. Met een eigen Undercover identiteit covert dit popkoor hedendaagse top40 nummers die iedereen maar al te goed kent. Maar dan nét weer even anders.

Voor deze groep is de verbinding met elkaar altijd al topprioriteit geweest. Dit, samen met de passie voor het maken en uitdragen van muziek, heeft afgelopen jaar in Coronatijd het digitale lustrumconcert voortgebracht: This is me! Het bijzonder muzikale verhaal, de Undercover reis door deze intense periode, op de wijze zoals wij zijn! Kijkt u ook graag nog eens naar dit jubileumconcert, dan kan dat voor een kleine donatie! www.popkoorundercover.nl/projecten/this-is-me
Er waren maar weinig face-to-face momenten om samen te kunnen zingen. Creativiteit, nieuwe mogelijkheden opzoeken, buiten je comfort grenzen gaan. Tussen thuiswerken, kinderen lesgeven en het gezinsleven door. Een mooie uitdaging en een aanrader om te beluisteren en bekijken.

Maar nu we weer mogen.. en er weer gestemd wordt, loop eens binnen bij de Wetering! Wij zijn er elke woensdagavond. We hebben weer heel wat frisse ideeën die we dit jaar ten gehore gaan brengen, dus houd ons in de gaten op de social media.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen