Domino’s Kaatsheuvel geopend voor lunch: met een scherpe lunchdeal

Foto: Domino's Pizza

Domino’s Kaatsheuvel heeft de openingstijden aangepast. Op maandag en dinsdag opent de pizzaketen zoals gewoonlijk, namelijk om 16:00 uur ’s middags. Echter kun je op woensdag t/m zondag al een bestelling plaatsen vanaf 11:30 uur.

Domino’s Kaatsheuvel is op woensdag t/m zondag al geopend vanaf 11:30 uur. Op deze dagen geldt ook een scherpe lunchdeal. Je haalt je pizza tot 16:00 uur af voor maar €5 per stuk. Drankje erbij? Dat kost dan maar €1 extra. Gebruik hiervoor de code 81646 via www.dominos.nl.

Ook voor bezorgen geldt er een speciale lunchdeal tot 16:00 uur. Je scoort dan een medium pizza naar keuze én een drankje voor €7.95. Om gebruik te maken van deze bezorgdeal vul je de code 51008 in via www.dominos.nl. Domino’s Kaatsheuvel bezorgt in Kaatsheuvel en Sprang-Capelle.

Uitgebreid lunchmenu

Geen zin in een boterham met hagelslag voor de lunch? En ook geen zin in pizza? Kies dan voor een vers belegde Hot Sandwich of één van de vele kipgerechten bij Domino’s. Het menu is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Ook als je geen vlees of dierlijke producten eet heeft Domino’s genoeg opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Vegan Crunchy Chicken of de Sandwich Veggi Deluxe.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel. .

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen