‘Martin Stone bij de Gildenbond’

Foto: K.Staps

KAATSHEUVEL – Eindelijk mag het weer! Bestuur en vrijwilligers van Stichting de Gildenbond in Kaatsheuvel zijn erg blij dat er weer iets georganiseerd mag worden. Ze gaan meteen goed van start met het allereerste Muziekcafé van 2022. Echter wel in een aangepaste versie. Door de nog steeds geldende beperkingen in verband met het coronavirus wordt er op zondag 13 februari een ‘Sit Still’ concert georganiseerd met zanger-entertainer Martin Stone, ‘Back from the Silence’.

De in Waalwijk geboren en getogen Mart Steenbeek begon zijn muzikale carrière al op de middelbare school. Vanaf die tijd toerde hij eerst als drummer-leadzanger met verschillende coverbands door het land. Onder andere met de in Waalwijk en omgeving populaire dans- en amusementsband Caravan. In 1995 besloot hij, naast zijn vaste baan, een solocarrière als professioneel zanger-entertainer te beginnen onder de naam Martin Stone. Nog steeds zingt hij heel succesvol in allerlei uithoeken van Nederland. Van Tilburg tot Sassenheim en van den Oever tot Soest, overal ziet men hem graag komen. En televisiekijkers zagen hem vorig jaar nog voorbij komen als deelnemer van het programma ‘The Voice Senior’.

De coronalockdowns vielen hem zwaar want zingen is niet alleen zijn beroep maar vooral zijn passie. Hij aarzelde dan ook geen moment toen hem gevraagd werd het podium in de Gildenbond te betreden. Voor deze gelegenheid wordt de zaal met gezellige zitjes sfeervol ingericht met als middelpunt een klein podium. Martin Stone is dan eindelijk weer, zoals hij zelf zegt, “Back from the Silence” en brengt blues, country, crooners, pop, rock, 60’s & 70′.

Heb je zin in een middag gezellig entertainment van Martin Stone? In verband met de coronamaatregelen is vooraf reserveren verplicht en kan via [email protected] of [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal kaarten. Reserveer op tijd want VOL=VOL
Aanvang: 15.00 uur – Zaal open om 14.30 uur – Entree: € 5,00 (graag contant betalen bij binnenkomst) Uw QR-code wordt gescand.

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
www.gildenbond.nl[email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen