Domino’s Kaatsheuvel ook met de feestdagen geopend met aangepaste openingstijden

Foto: Domino's Pizza

KAATSHEUVEL – De feestdagen staan voor de deur. Domino’s Kaatsheuvel hanteert daarom aangepaste openingstijden. Op 25 december is de pizzaketen gesloten, maar de rest van de dagen zijn ze geopend voor bezorgen én afhalen.

Ook tijdens de feestdagen blijft Domino’s open om de meest verse pizza’s te maken. Hiervoor gelden hanteren ze de volgende aangepaste openingstijden:

  • 24 december: 11:30 – 20:00
  • 25 december: gesloten
  • 26 december: 13:00 – 20:00
  • 31 december: 11:30 – 20:00
  • 01 januari: 13:00 – 22:00

Personeel gezocht

De aankondiging van de nieuwe lockdown resulteert in een stijging in (bezorg)bestellingen. Daarom is Domino’s Kaatsheuvel per direct op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die het team komen versterken. Extra goed nieuws, want Domino’s heeft het uurloon verhoogd met wel €2 per uur.

Zoek jij nog een leuke (bij)baan met flexibele werkdagen, afwisselende werkzaamheden, personeelskorting én kans op fooi? Laat dan direct je sollicitatie achter. Je kunt al solliciteren vanaf 16 jaar.

De volgende vacatures staan open:

Up to date blijven van de openingstijden en beste  (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen