Verkoopexpositie Kunstcommissie Loon op Zand geopend, 120 werken voor het goede doel

LOON OP ZAND – In De Wetering is zaterdagmiddag de verkoopexpositie van Kunstcommissie Loon op Zand geopend. De expositie is vandaag te bewonderen in de grote zaal in de Wetering in Loon op Zand tussen 10.00 uur tot 17.00 uur.

De opbrengst van de kunstexpositie- en veiling, welke bestaat uit 120 werken, gaat naar Inloophuis Toon in Waalwijk en Inloophuis Midden-Brabant in Tilburg, twee ontmoetingshuizen voor mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben. Alle werken die worden aangeboden, zijn gedoneerd.

Een deel van de kunst is meteen te koop en mee te nemen volgens voorzitter Leo Vlemmix. Op het andere deel kan een bod worden uitgebracht. Op donderdag 24 maart worden die werken geveild in het Klavier in Kaatsheuvel. Cabaretier Leo Alkemade, geboren in Loon op Zand, is dan de veilingmeester.

Op de expositie worden werken aangeboden van (semi)professionals en amateurs, Er worden werken aangeboden van o.a. Herman Brood, Doortje IJpelaar, Susan Beerens, Ans Markus en Jan van Strien. Er zijn al werken te koop vanaf 25 euro.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen