Stuntweek bij Domino’s Kaatsheuvel

Foto:

KAATSHEUVEL – De favoriete week van alle Pizzaliefhebbers is weer aangebroken, namelijk de Stuntweek bij Domino’s! Tijdens deze nationale actieweek kosten alle medium pizza’s €3.99 bij afhalen. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Kaatsheuvel, Waalwijk en Drunen van 13 t/m 19 september.

Voor de pizzaliefhebbers is de Stuntweek iets om naar uit te kijken, maar ook voor het personeel is deze week het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze week is het hard werken, maar ook vooral plezier hebben. Zo staat de koeling vol met verse ingrediënten en het rooster gevuld met enthousiaste pizzabakkers en bezorgers. Het team is klaar om te knallen! Domino’s Kaatsheuvel is op maandag en dinsdag geopend van 16:00 – 22:00 uur. Op woensdag t/m zondag haal je je pizza al af vanaf 11:30 uur!

Deel uitmaken van het jonge en gezellige team?
Domino’s Kaatsheuvel is op zoek naar zowel parttime als fulltime collega’s. Door de flexibele werkdagen is een (bij)baan bij de pizzaketen goed te combineren met studies of hobby’s. Solliciteren kan al vanaf 16 jaar.

Fietsbezorger: https://www.dominosjobs.nl/vacature/fietsbezorger-kaatsheuvel-0
Scooterbezorger: https://www.dominosjobs.nl/vacature/brommerbezorger-kaatsheuvel-2
Pizzabakker: https://www.dominosjobs.nl/vacature/pizzamaker-kaatsheuvel-0

De stuntweek is geldig van maandag 13 t/m zondag 19 september. Up to date blijven van de openingstijden en beste  (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen