Bezorg jezelf een baan

Foto: Domino's Pizza

KAATSHEUVEL – Domino’s Kaatsheuvel zoekt nieuwe collega’s. Er staan verschillende vacatures open. Is pizza’s bakken en klanten helpen iets voor jou? Of ben je liever onderweg? Lees dan verder.

Domino’s Kaatsheuvel heeft nog meerdere plekken vrij in het jonge, enthousiaste en gezellige team. De pizzaketen hecht een grote waarde aan het bieden van de beste service en het maken en leveren van de meest verse pizza’s. Het werken bij Domino’s valt makkelijk te combineren met school. Je geeft namelijk zelf de uren door wanneer je wilt werken. Vaak werk je tijdens de ‘rush’, rond etenstijd. Dit is meestal het drukste moment van de dag. Echter is het ook mogelijk om tijdens de lunch of tot sluitingstijd te werken. Domino’s Kaatsheuvel is maandag en dinsdag geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur. Op woensdag t/m zondag zijn ze van 11:30 uur tot 22:00 uur geopend.

De volgende vacatures staan open vanaf 16 jaar:

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen