Solliciteer bij Domino´s Kaatsheuvel en ontvang een gratis pizza

Foto: Domino's Kaatsheuvel

Domino’s Kaatsheuvel is voor de zomerperiode, maar ook daarna, opzoek naar pizzabakkers en bezorgers die het team komen versterken. Alleen nog in de maand juli ontvangen alle sollicitanten die worden uitgenodigd op gesprek een gratis medium pizza naar keuze.

Domino’s Kaatsheuvel heeft nog meerdere plekken vrij in het jonge, enthousiaste en gezellige team. De pizzaketen hecht een grote waarde aan het bieden van de beste service en het maken en leveren van de meest verse pizza´s. Het werken bij Domino´s kent vele voordelen, zoals de afwisselende werkzaamheden, de flexibele werktijden en personeelskorting.

Om alvast kennis te maken met de organisatie ontvangen alle sollicitanten tijdens het eerste gesprek een gratis medium pizza naar keuze. Laat daarom snel je sollicitatie achter en wie weet heb jij binnenkort een pizza én een (bij)baan.

De volgende vacatures staan open vanaf 16 jaar:

 Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen