Domino’s Kaatsheuvel zoekt fiets- en scooterbezorgers

Foto: Domino's Pizza

Domino’s Kaatsheuvel is op zoek naar fiets- en scooterbezorgers om alle bestellingen zo veilig en efficiënt mogelijk te bezorgen. Als Domino’s bezorger ben je vaak onderweg en opzoek naar de snelste routes van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle.

Bij vlagen is het hard werken, dat wordt de ‘rush’ genoemd. Dit is meestal rond etenstijd. Het is belangrijk dat de rust wordt bewaard en het overzicht wordt gehouden. Het team zorgt ervoor dat de kwaliteit gehandhaafd blijft en dat klanten snel en vriendelijk geholpen worden. Wanneer het iets rustiger is zorgen de pizzamakers en bezorgers ervoor dat de winkel zo netjes mogelijk wordt. Het werken bij Domino’s is dus meer dan alleen pizza’s bezorgen. Geen dag is hetzelfde en dat is hetgeen wat veel werknemers bij Domino’s zo leuk vinden.

Fiets- of scooterbezorger

Als bezorger bij Domino’s zorg je ervoor dat bestellingen zo veilig en efficiënt mogelijk worden bezorgd. Indien de klant niet online heeft betaald, dan moet de bestelling aan de deur worden afgerekend. Op een rustig moment kunnen de bezorgers meehelpen in de winkel, bijvoorbeeld door bestelling aan te nemen en te bereiden, het schoonmaken van de winkel of bij de bevoorrading van de winkel. Solliciteren voor fiets- of scooterbezorger bij Domino’s kan al vanaf 16 jaar via deze link.

Wat biedt Domino’s

De prioriteiten van Domino’s liggen bij kwaliteit, service en snelheid. Het team is jong, enthousiast en gemotiveerd om elke dag de beste resultaten neer te zetten. Daarnaast biedt Domino’s:

  • Flexibele werkuren en dagen
  • Marktconform salaris
  • Personeelskorting
  • Doorgroeimogelijkheden

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen