Primera Kaatsheuvel sluit (tijdelijk) haar deuren vanaf zaterdagmiddag 19 december om 14.00 uur

Foto: CC0 Public Domain

KAATSHEUVEL – Primera sluit zaterdagmiddag 19 december om 14.00 uur (tijdelijk) haar deuren. Dit houdt in dat klanten niet meer terecht kunnen voor post- en gelddiensten (alleen postbushouders kunnen terecht van 08:30 uur tot 10:00 uur).

Primera heeft onderstaande verklaring geplaatst op hun Facebookpagina.

Lieve mensen,

Dat het heel raar was de eerste dagen met de lockdown in de winkel is nogal een understatement. Wél een pakketje ophalen of versturen, postzegels kopen of een kenteken overschrijven was allemaal geen probleem, maar een kerstkaart bij de postzegel of oudejaarslot kopen was niet toegestaan. En voor bijvoorbeeld tijdschriften en tabak hebben we honderden klanten per dag naar de Supermarkt moeten sturen waar het al zo druk is. Zelfs de supermarkt ondernemers vragen om aub open te gaan wegens de drukte, maar het mag niet, het mag niet……

Dit schuurt tegen ons ondernemersgevoel en tegen ons servicegevoel dat wij het hele jaar door hebben voor jullie. We mogen het “servicepunt van de buurt” niet meer uitvoeren. Daarom heeft onze organisatie, de coöperatie Primera B.A., samen met haar branchegenoten Audax (Readshop, AKO, Bruna) besloten om ook vanaf zaterdag onze deuren 100% te sluiten, dus ook géén postkantoor meer aan te bieden.

Deze beslissing doet ontzettend veel pijn omdat wij het hele jaar door voor jullie klaar staan en te allen tijde iedereen willen helpen, maar wij worden dus niet als essentiële dienstverlener gezien en het is een onhoudbare situatie om de winkel wél open te hebben, maar geen producten te mogen verkopen, alleen maar Postpakketjes.

Team Primera Kaatsheuvel heeft dit niet bedacht, Team Primera Kaatsheuvel kan hier niets aan doen, maar we staan wél achter onze eigen organisatie. Burgemeester Mevrouw van Aart is nog onze laatste hoop.

Kort samengevat, wilt u nog een pakket ophalen, een voertuig overschrijven of geld opnemen bij de automaat? Dat kan alleen nog morgen tot 14:00 uur. Vanaf maandag 21 december zijn we gesloten.

Uiteraard blijven wij bereikbaar via onze website www.primera-kaatsheuvel.nl of onze whatsapp service: 0645050504, ook voor uw bestelling. De voorwaarden staan op de site.

Voor nu, pas goed op uzelf en een ander!

Een verdrietige groet van Team Primera Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen