KDC Repair maakt voorzichtige herstart

Foto: Repair Cafe

KAATSHEUVEL – Het Repair Café van KDC gaat weer beperkt reparaties uitvoeren. Dat kan (voorlopig althans) alleen in Kaatsheuvel en uitsluitend op afspraak. 

Vanwege de corona moesten de reparatiewerkzaamheden van het KDC repair café zowel in Kaatsheuvel als in Loon op Zand worden gestaakt. Ondertussen vragen steeds meer klanten of KDC weer wil gaan repareren omdat ze met spullen zitten die dringend reparatie behoeven. Om enerzijds aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen en om anderzijds maximaal aan de gewenste en vereiste coronamaatregelen te kunnen voldoen starten we met het beperkt
uitvoeren van reparaties in onze werkplaats in Kaatsheuvel aan de Schotsestraat 4c. Reparaties vinden uitsluitend plaats op afspraak. Neem hiervoor contact op met de balie van KDC. Telefoonnummer 0416 – 513573. Binnenlopen voor het maken van een afspraak kan ook. De balie is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 12.00 uur.

We repareren alleen in onze werkplaats in Kaatsheuvel omdat die ruim van opzet is. Voorlopig repareren we niet in de Wetering in Loon op Zand. Dat neemt niet weg dat iedereen uit onze gemeente van harte welkom is. We repareren alleen buiten de openingsuren van de spullenbank om zo veel mogelijk onze klanten
te spreiden. Ook is maar een beperkt aantal reparateurs tegelijk bezig. Reparaties die kunnen worden aangeboden betreffen: huishoudelijke apparatuur, elektrisch gereedschap en fietsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen