Efteling volgeboekt tot aan Pinksteren

KAATSHEUVEL – De Efteling is t/m 2 juni (Pinksteren) al volgeboekt voor abonnementhouders. De vaste klanten van de Efteling konden vanaf zaterdagmiddag vier uur een dagje Efteling reserveren. De belangstelling was zo groot dat binnen de kortste keren het boekingssysteem vastliep. Op een bepaald moment stonden er 45.000 ‘vaste klanten’ in een wachtrij. Rond half elf zondagmorgen moesten nog 8500 mensen geduld opbrengen.

Na een sluiting van twee maanden wegens coronamaatregelen kan de Efteling de komende tijd een maximumaantal gasten, een derde van de normale capaciteit, toelaten. Bezoekers moeten vooraf reserveren, zo hebben de attractieparken gezamenlijk afgesproken. Zo wordt voorkomen dat mensen voor niks aan de poort staan en het te druk wordt in de parken.

Alleen abonnementhouders kregen de mogelijkheid om een reservering te maken. Overige gasten kunnen vanaf maandag 10.00 uur een bezoek aan de Efteling reserveren. De Efteling sluit niet uit dat zich dan opnieuw technische problemen voordoen. Wanneer liefhebbers kunnen boeken voor ná tweede pinksterdag is niet duidelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen