Klanten Albert Heijn Kaatsheuvel kunnen half jaar lang emballage “sparen” voor lokale sportverenigingen

Foto: AH Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Van dinsdag 2 juni tot en met zondag 29 november kunnen de klanten van Albert Heijn Kaatsheuvel het emballagegeld sparen voor lokale sportverenigingen. Op die manier wil Albert Heijn Kaatsheuvel een klein platform bieden aan de clubs die het door de corona crisis niet altijd even makkelijk hebben om het hoofd boven water te houden.

Een half jaar lang worden alle donaties via de gele knop dus opgespaard voor de lokale sportclubs. De opbrengst zal uiteindelijk verdeeld worden onder de clubs die zich hebben aangemeld bij de Albert Heijn om hiervoor in aanmerking te komen.

Om mee te doen moet er wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Het moet een sportclub uit Kaatsheuvel zijn, de vereniging of stichting moet gedraaid worden door vrijwilligers en de activiteiten moeten als gevolg van de maatregelen stil liggen, of de afgelopen maanden stil hebben gelegen, waardoor de vereniging het financieel zwaarder heeft gekregen.

Aanmelden kan tot en met zondag 24 mei uitsluitend via de mail naar [email protected]. Dit dient door een contactpersoon van de vereniging te gebeuren en er moet een logo worden meegestuurd.

“We hopen op deze manier een steuntje te bieden aan zoveel mogelijk inwoners van Kaatsheuvel”, aldus Jan en Janneke den Hartog. “Veel mensen zijn op een of andere manier betrokken bij een sportclub of vereniging en het zou vervelend zijn als dit door deze vervelende situatie verandert. Alle beetjes helpen denken wij en op deze manier kan iedereen een bijdrage leveren aan het voortbestaan van deze sportclubs.”

De Albert Heijn in Kaatsheuvel is 7 dagen in de week geopend van 8:00 tot 22:00. De Gall & Gall is dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00. Speciaal voor ouderen is de winkel van maandag tot en met zondag al geopend vanaf 7:00.

Voor informatie over de “corona maatregelen” kun je naar www.ahkaatsheuvel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen