Adverteren in deze tijd heeft wel degelijk zin!

Foto: Nieuws.nl

LOON OP ZAND – Het dagelijkse nieuws uit de gemeente Loon op Zand en alle updates rondom het coronavirus trekt steeds meer lezers naar Loonopzand.nieuws.nl.

570.000 pageviews

We merken op onze website en op onze social media een duidelijke toename van het aantal lezers. Dat was in januari en februari al duidelijk te merken, maar in maart werd een record aantal pageviews geregistreerd van 310.000 pageviews. In het eerste kwartaal van 2020 werden in totaal ruim 570.000 pageviews geregistreerd op Loonopzand.nieuws.nl!

Begin nu met adverteren!

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven. Want nu adverteren betekent na de crisis een voorsprong op de concurrentie. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Loonopzand.nieuws.nl tegen een concurrerende prijs! Bel daarom nu met Mark Peeters voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06-36454332 of mail naar [email protected]