RKC Waalwijk start ‘coronaplatform’ om elkaar te helpen

Foto: RKC

WAALWIJK – RKC Waalwijk start met haar eigen coronahulpplatform. Met ‘RKC voor elkaar’ komt RKC Waalwijk in actie voor iedereen die hulp kan gebruiken of hulp wil aanbieden via www.rkcvoorelkaar.nl.

De huidige corona-crisis beheerst op dit moment de hele wereld. Wendy Smits, coördinator bij Stichting Samen RKC, laat weten dat RKC Waalwijk vanzelfsprekend haar maatschappelijke rol wil invullen in deze crisisperiode.”RKC Waalwijk leeft intens mee met alle getroffenen en hun familieleden. Als voetbalclub willen we juist nu bijdragen aan de samenleving. Normaal doen we dit dagelijks met tal van projecten via Stichting Samen RKC, maar laten we er juist nu voor elkaar zijn.” RKC Waalwijk stimuleert haar medewerkers om zichzelf via het platform vrijwillig in te zetten voor de Langstraatse samenleving. Graag roepen wij ook al onze supporters en sponsoren op om ook in actie te komen voor een ander!

GA NAAR WWW.RKCVOORELKAAR.NL >

Een luisterend oor bieden, eten maken, post naar het verzorgingshuis brengen, boodschappen doen of jezelf beschikbaar stellen als oppas voor mensen die nu zo hard nodig zijn in de zorg, zijn zomaar wat voorbeelden die op het digitale prikbord worden gezet. Van het helpen van ouderen, kwetsbare groepen, tot het ondersteunen van het zorgpersoneel dat dagen van twaalf tot zestien uur maakt; RKC Waalwijk faciliteert samen met online platform NLvoorelkaar de mogelijkheid om mensen met elkaar te verbinden. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep.

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.rkcvoorelkaar.nl en kom in actie!

Samen staan we sterk!

Dossier: Corona nieuws