RKC Waalwijk – FC Groningen afgelast, fanshop voor onbepaalde tijd gesloten

WAALWIJK – De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en FC Groningen, aanstaande zondag 15 maart, is afgelast. In diverse Europese landen vinden voetbal- en sportwedstrijden vanwege het coronavirus geen doorgang, die maatregel is nu ook in Nederland genomen. Aankomend weekend zullen de Brabantse clubs niet in actie komen.

Aanstaande zondag wordt er dus NIET gevoetbald in het Mandemakers Stadion. Er wordt door de betrokken partijen gezocht naar een nieuwe speeldatum. Gekochte tickets voor deze wedstrijd blijven geldig op de nieuwe speeldatum, een vervangend ticket is dus niet nodig.

Heeft u vragen? Dan adviseren wij u een mail te sturen naar [email protected].

Fanshop voor onbepaalde tijd gesloten

De Fanshop van RKC Waalwijk zal voor onbepaalde tijd gesloten blijven. Supporters die tickets en/of merchandise willen bestellen, verwijzen wij graag naar onze online mogelijkheden.

Van dag tot dag worden de adviezen en maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten gehouden en worden eventuele acties ondernemen. We rekenen op uw begrip in deze.

Heeft u vragen? Dan adviseren wij u een mail te sturen naar [email protected]. Bellen kan ook. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9.00 uur – 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur op 0416 – 33 43 56.

Bron: RKC Waalwijk