Het Sintweekend van 23 en 24 november (en zondag 1 december)

Foto: Ggab

Nadat de Sint is bijgekomen van de zeer geslaagde en zeer drukbezochte intocht bereidt hij zich nu voor op het weekend van 23 en 24 november. Dan staan er namelijk 2 gezellige activiteiten op het programma: De Pietentocht en de SSK-Sinterklaasshow.

Ook dit jaar organiseert SSK in samenwerking met SiK (Shoppen in Kaatsheuvel) een pietentocht door het centrum van Kaatsheuvel. Vanaf 12:00 uur kan bij Sinterklaas in de Hoofdpoort een stempelkaart gehaald worden waarmee bij de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan de gele manen) samen met de Pieten een spel gespeeld kan worden. Na afloop wordt de stempelkaart weer bij Sinterklaas ingeleverd in ruil voor een Pietendiploma. Uiteraard kan dan een foto genomen worden. Kleurplaten kunnen nu al opgehaald worden bij de Jumbo (beide filialen) en tijdens de Pietentocht ingeleverd worden bij Intertoys. Om 14:00 uur vertrekken de Sint en zijn pieten weer uit het centrum.

Op zondag 24 november is de beurt aan de SSK-Sinterklaasshow. Deze show vindt plaats in de Theaterzaal in het Klavier. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Foto Bardie in de Mgr. Völkerstraat 36 in Kaatsheuvel. De kaartjes kosten € 3,–, en elke bezoeker dient in het bezit te zijn van een kaartje, ongeacht de leeftijd.
SSK introduceert dit jaar iets nieuws: Het Ontbijtfeest met de Sint. Welk kind wil nou niet een keer samen met de Pieten ontbijten en natuurlijk schuift de Sint ook aan. Als de buiken gevuld zijn kunnen er spellen gedaan worden met de pieten. Het ontbijt begint om 9:30 uur in de Gildenbond. (Mgr. Völkerstraat t.o. Foto Bardie),

Kaarten hiervoor zijn vanaf dinsdag 19 november te verkrijgen bij Foto Bardie in de Mgr. Völkerstraat 36. Kaarten kosten € 5,–. Wees er snel bij er is maar een beperkt aantal plaatsen. Deelname vanaf 4 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen