JDA Verkeer & Veiligheid B.V. en Van Gool Security gaan samenwerking aan

Foto: JDA

De details zijn besproken en het woord mag er uit: JDA Verkeer & Veiligheid B.V. en Van Gool Security gaan vanaf 1 december 2019 een nauwe samenwerking aan. Dit houdt in dat medewerkers van beide bedrijven elkaar gaan ondersteunen in de werkzaamheden. De bedoeling is om het totaal pakket aan te kunnen bieden, wat in het voordeel is van beide.

JDA Verkeer & Veiligheid B.V. groeit sinds de oprichting in 2016 gestaag. Door middel van deze samenwerking verwachten ze te kunnen voldoen aan de vraag naar allround medewerkers. Het Kaatsheuvels bedrijf levert voornamelijk verkeersregelaars aan tal van gerenommeerde bedrijven in heel het land. Joost van de Wouw, directeur JDA: “Naast gekwalificeerde verkeersregelaars, BRL-monteurs en botsabsorber chauffeurs hebben wij ook gecertificeerde beveiligers in dienst. Door middel van deze samenwerking ontzorgen we de opdrachtgever volledig door het begrip ‘one stop shopping’ in de praktijk te brengen.“

Van Gool Security is gevestigd in Made. Het gezicht achter deze organisatie is Gijs van Gool, hij staat voor ruim 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche bij de overheid en particuliere organisaties. 19 jaar geleden startte hij Van Gool Security, het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig, vakkundig en betrouwbare onderneming die al jaren het vertrouwen geniet van bedrijven, particulieren en instellingen in de regio Breda en Oosterhout. Ze zijn gespecialiseerd in alarmopvolging, mobiele surveillance en objectbeveiliging voor bedrijfspanden in de regio. Daarnaast leveren zij vanzelfsprekend (evenementen-) beveiligers.

De twee bedrijven blijven los van elkaar bestaan, onder de eigen naam. Beide partijen zijn trots op het vertrouwen in elkaar en zijn gebrand op een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen