‘Voeten intapen en De Leukste Straat weer terug’

Foto: 80 van de Langstraat

Voor dit jaar heeft de organisatie een primeur; de mogelijkheid om voor de start de voeten te laten intapen en terug van weggeweest… de verkiezing van ‘De Leukste straat’.

Voor het eerst wordt er bij De 80 van de Langstraat preventief voeten intapen aangeboden. Op de dag van de start, zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 19.00 uur, hebben wandelaars de mogelijkheid om de voeten preventief te laten intapen.
Voor een beter resultaat tijdens De 80. Tegen een kleine vergoeding van € 12,50 zal een professional de voeten intapen. Zie de website van De 80 van de Langstraat voor meer informatie en aanmelden. Wacht niet te lang, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Sinds een aantal jaar weer terug van weg geweest; De leukste straat van ‘De 80’!

Dit jaar zal de organisatie weer de leukste straat tijdens ‘De 80’ verkiezen. Het bestuur is namelijk van mening dat de feestjes langs de route voor een groot gedeelte ‘De 80’ maken zoals iedereen deze kent. ‘Op de route zijn zo veel leuke initiatieven en gezelligheden, dat we dit willen belonen’ aldus PR & communicatiebestuurslid Zerbine Putkamer.

Wilt u meedoen met de leukste straat van ‘De 80’? Geef uw straat dan nu op via [email protected] en de organisatie zal tijdens deze editie uw straat komen beoordelen. De leukste straat wint het bekende “de leukste straat van De 80 – 2019” straatnaambord!