Vakantiebraderie & Pasar Malam Centrum Kaatsheuvel

Foto: Loonopzand.nieuws.nl Balkenende Media

De schoolvakanties zijn bijna ten einde. Voor velen begint het ‘gewone leven’ weer. Een goed moment voor een gezellige zondag dus! Shoppen en dwalen door de winkels en tussen de kraampjes, elkaar ontmoeten, terrasje pikken en genieten van dans en muziek.

Voor de kinderen is dit jaar een heus kindercircus op het Anton Pieckplein. Onze prachtige Sint Janskerk open gesteld; er is momenteel ook een film en prachtige fotocollage over vroegere tijden te zien. Kortom: een leuke (extra) vakantiemiddag en -avond voor iedereen.

Shoppen + muziek + culinair = … genieten

In de Peperstraat en de Hoofdstraat is tussen 11 -17 uur een gezellig gevarieerd aanbod vanuit de winkels en vanuit de kraampjes. Gewone en bijzondere producten die vaak ook nog leuk geprijsd zijn! Uiteraard is er heel wat lekkers te koop in de horecazaken en vanuit verschillende kramen. Op de Pasar Malam zijn met name Oosterse gerechten en –producten te koop. Op het Anton Pieckplein kunt u zich weer tegoed doen aan een heerlijke schotel Spaanse Paella. De bereiding in een pan van 1,5 meter doorsnede is een fotomomentje waard!

Heerlijk genieten van Spaanse Paella op het Anton Pieckplein

Kindercircus en een ijsje

Op het Anton Pieckplein is een heus open-lucht-kindercircus. De kinderen van Circus Pinilotta laten zien wat ze in hun mars hebben en zullen u en uw kinderen vermaken en…verbazen met hun acts. Het eerste optreden is om 12.45 uur. Vervolgens nog om 14 en 15 uur. Dit jaar mogen de kinderen ook nog een gratis kinderijsje bij de IJscolademan halen. Bonnetjes daarvoor worden uitgegeven door een aantal winkeliers. Wie goed rondkijkt of speurt, vindt de adresjes wel!

Shaking Arrows

Muziekprogramma met veel nostalgie

Op het grote podium bij de Pasar Malam wordt o.a. Indo- en Countryrock gebracht. The Limitz spelen nummers van Cliff Richard, Roy Orbison tot UB-40 en The Eagles. Dit wordt afgewisseld met Balinese danseressen. Bij de Restaria ’t Friethuys klinken de Country-sounds van Will Claase en ter hoogte van de Hoofdpoort wordt het genieten van de Countryband Reward. De kans is groot dat de Rodeo Linedancers onder de bezoekers de vakantiesfeer verder verhogen.

Op het Anton Pieckplein treedt de Kaatsheuvels/Waalwijkse Rockband Shaking Arrows op van 15.30 uur tot ca. 20 uur. Hun Rock-repertoire uit de periode ’50 – ’60 is wijd en zijd bekend. Als geen andere band coveren ze The Shadows, The Scorpions en nog veel meer artiesten en bands uit die periode.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen