AmbianZe kiest voor meer service en aandacht voor de klant en gaat alleen verder met de winkel in Albert Heijn

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Bij AmbianZe in Kaatsheuvel zijn ontwikkelingen gaande, mogelijk is het u al opgevallen. Vandaag, vrijdag 17 mei, ontving de redactie van Loonopzand.nieuws.nl onderstaand bericht met het verzoek om dit te plaatsen op onze nieuwssite.

Beste klanten,

We willen jullie graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van AmbianZe. Toen we op onze eerste locatie zaten (Hoofdstraat 28) wilden we heel graag naar een locatie die nog makkelijker bereikbaar was voor onze klanten. We hebben onze wensen toen goed bekeken en besproken met professionele hulp. Op 24 september 2016 hebben we vervolgens onze winkel geopend midden in het centrum van Kaatsheuvel (Hoofdstraat 87). Echter in dezelfde periode kregen we het aanbod van de locatie bij de Albert Heijn. Een winkel met veel ramen en dus natuurlijk licht, veel parkeergelegenheid en een toonbank vooraan in de winkel. Een winkel met veel gemak. Dat is wat we graag wilden creëren voor onze klant.

Aangezien de sterk toenemende loop in de Gasthuisstraat nemen de opdrachten in de zakelijke markt, het maken van bruids-en rouwbloemen, onze online bestellingen met de whatsapp bestelservice, het planten – en interieuradvies aan huis en het geven van workshops sterk toe. Dat betekend dat we onze focus extra sterk moeten houden.

Er gaat één winkel dicht maar onze service en aandacht voor onze klant wordt groter. Ons doel is om de openingstijden in de Gasthuisstraat en de bezorgservice te vergroten. En ook erg belangrijk; we krijgen meer tijd voor onze creativiteit, dat waar we om bekend staan.

De markt veranderd, wij veranderen hier in mee.

We helpen u graag verder in onze mooie winkel bij Albert Heijn aan de Gasthuisstraat 120 in Kaatsheuvel.

Vanaf vrijdag 24 mei start onze uitverkoop in de Hoofdstraat.

Met vriendelijke groet,

Team AmbianZe Bloem & Sfeer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen