Restaurant Ichizai Waalwijk sluit definitief haar deuren

Foto: Google Streetview

Het restaurant Ichizai aan de Olympiaweg in Waalwijk sluit definitief haar deuren. De sluiting werd via hun Facebookpagina zaterdagmiddag 11 mei bekend gemaakt nadat ze afgelopen woensdag al hadden aangegeven dat ze door omstandigheden hun deuren hadden gesloten.

Hieronder het bericht van hun Facebookpagina.

Lieve gasten, vrienden en familie,

Met pijn in ons hart willen wij jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn om afscheid te nemen van van Ichizai aan de Olympiaweg.

Vijf jaar lang hebben wij met plezier jullie mogen ontvangen. Dit zullen wij heel erg missen. Uiteraard gaan wij dringend op zoek naar een nieuwe locatie om al die mooie momenten samen weer te beleven en herinneringen op te halen.

Deze tijd voelt voor ons nog erg onwerkelijk. Ook wij hebben de tijd nodig om dit nieuws te verwerken, maar wij zullen met goede moed en met alle kracht onze zoektocht naar een nieuw avontuur starten. Mogelijk kan ons reactietermijn hierdoor langer duren dan dat jullie van ons gewend zijn. Wij hopen op jullie begrip.

Tot slot willen wij jullie graag bedanken voor jullie vertrouwen in ons in de afgelopen jaren en wij zien jullie graag snel terug op een andere locatie.

Groetjes,
Calvin en Heleen

article
55764
Restaurant Ichizai Waalwijk sluit definitief haar deuren
Het restaurant Ichizai aan de Olympiaweg in Waalwijk sluit definitief haar deuren. De sluiting werd
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/55764/restaurant-ichizai-waalwijk-sluit-definitief-haar-deuren/
2019-05-11T16:11:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/05/11162428/ichizai.png
Nieuws, Zakelijk