Waalwijkse dierenkliniek in wekelijks RTL5 programma vanaf 18 maart

Foto: Dierenkliniek

Komende maandag 18 maart start RTL5 met het uitzenden van een nieuw tv-programma genaamd ‘Dierenkliniek: Hart van Brabant’. Wekelijks op maandag om 21.30 uur kunt u meekijken naar het reilen en zeilen in “Dierenkliniek De Langstraat”, gevestigd aan de Eerste Zeine in Waalwijk.

De afgelopen maanden werd het via de website van de kliniek al medegedeeld. Indien u met uw zieke huisdier een bezoek zou brengen aan de Waalwijkse dierenkliniek dan bestond de kans, met uw eigen toestemming, dat uw consult gefilmd zou worden door een cameraploeg van RTL.

Na deze week zitten de opnames erop en vanaf aanstaande maandag kunt u meekijken naar alles waar de artsen van de dierenkliniek door de dag heen mee te maken krijgen. In elke aflevering van de Dierenkliniek worden een aantal cases in beeld gebracht. Met name worden er patiënten met vervolgafspraken gevolgd om zo de dieren en de baasjes, maar ook het personeel beter te leren kennen. De band tussen baasje en dier is de essentie en deze passie voor dieren zal dan ook bij veel kijkers voor herkenning zorgen.

Promo film Dierenkliniek: Hart van Brabant RTL5

Het is bijna zover; onze serie 'Dierenkliniek: Hart van Brabant' is vanaf maandag 18 maart te zien op RTL5. Heeft u de promo film al voorbij zien komen op tv? Wij zijn er stiekem erg trots op!

Geplaatst door Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant op Vrijdag 8 maart 2019

article
54004
Waalwijkse dierenkliniek in wekelijks RTL5 programma
Komende maandag 18 maart start RTL5 met het uitzenden van een nieuw tv-programma genaamd ‘Dierenkliniek:
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/54004/waalwijkse-dierenkliniek-in-wekelijks-rtl5-programma-vanaf-18-maart/
2019-03-14T15:35:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/03/14154614/dierenkliniek.png
Nieuws