Marianne Stolp uit Loon op Zand verkiesbaar voor Provinciale Staten

Foto: Provincie NB

Marianne Stolp uit Loon op Zand is namens de Partij voor de Dieren verkiesbaar voor de provinciale verkiezingen. Zij wil zich na 20 maart in Provinciale Staten inzetten om de prachtige natuur in Noord-Brabant beter te beschermen. “De heidegebieden zijn aan het vergrassen en verdrogen, en ook de weidevogels redden het door de intensieve bemesting en de monocultuur van de weilanden niet meer. Daar wil ik wat aan doen”, aldus Marianne.

Marianne woont ruim 40 jaar in Noord-Brabant en is nog steeds onder de indruk van de flora, fauna en de heilzame rust van het gebied: “Na iedere duinwandeling besef ik opnieuw dat we de kans om onze aarde gezond en leefbaar te houden nooit door onze vingers mogen laten glippen. De kracht en inspiratie om dit doel na te streven vond ik vanaf het begin bij de Partij voor de Dieren. Wie nu kiest voor onze aarde kan nog voorkomen dat er straks niets meer te kiezen valt.”

De Partij voor de Dieren heeft nu twee zetels in de Brabantse Staten. Sinds de partij in 2006 in de Tweede Kamer is vertegenwoordigd, is het aantal zetels in provincies, gemeenten, waterschappen en andere overheden bij elke verkiezing verder gestegen. Zetelwinst in Noord-Brabant ligt dan ook in de lijn der verwachting. Marianne: “Een verdubbeling is zeker mogelijk, want steeds meer mensen ontdekken de Partij voor de Dieren. Wij stellen niet de belangen van een enkele groep mensen voorop, maar de belangen van de planeet inclusief alle bewoners.”

article
53997
Marianne Stolp uit Loon op Zand verkiesbaar voor Provinciale Staten
Marianne Stolp uit Loon op Zand is namens de Partij voor de Dieren verkiesbaar voor
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/53997/marianne-stolp-uit-loon-op-zand-verkiesbaar-voor-provinciale-staten/
2019-03-13T09:50:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/03/13094900/13-Marianne-Stolp.jpg
Nieuws