Oranje Fonds doneert 5000 euro aan Mantel-Match Café

Foto: Oranjefonds

Stichting Mantel-Match Café krijgt een bijdrage van € 5.000,– van het Oranje Fonds voor de opstart van een inloop café voor senioren. In het ‘café’ komen senioren samen om op een ontspannen manier hun sociale contacten te onderhouden.

De gasten van ons ‘café’ kunnen gezellig koffie komen drinken en met elkaar in gesprek gaan. Voor de mensen die lekker bezig willen zijn zullen er activiteiten worden georganiseerd, zoals een gezellige bingo-middag, een sjoelcompetitie, een kaartochtend of een workshop. Wij werken nauw samen met de Gemeente Loon op Zand, de wijkteams, de Geheugenwerkplaats, Eekhof, het Automaatje, huisartsen en wijkverpleegkundigen.

Het Mantel-Match Café is ontstaan uit ‘het beste idee voor hulp en zorg’ van de gemeente Loon op Zand en heeft in december 2018 de deuren geopend voor alle senioren die behoefte hebben aan een praatje en gezelligheid.

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen