Wie maakt de leukste volg of blog over “De Levende tuin”?

Foto: Pixabay

Of het regent veel, of het is erg warm voor de tijd van het jaar. De bijen verdwijnen, en dat is niet goed, maar gelukkig zien we weer wat vlinders terugkomen. Een feit is dat het klimaat verandert. We zijn allemaal druk bezig om onze woonomstandigheden leefbaar te houden. Groen en levendigheid op straat en in de steden wordt hierbij steeds belangrijker.

Onder het motto “de levende tuin” wordt erg veel ondernomen om groen en levendigheid in de ruimste zin van het woord te promoten. Groei en Bloei de Langstraat heeft in het kader hiervan een wedstrijd uitgeschreven. Doe mee en maak een vlog of blog over iets wat in jouw ogen valt onder de levende tuin. Ga naar onze website “delangstraat.groei.nl “ voor meer informatie en deelname. Je kunt je vlog en/of blog insturen tot 1 mei 2019. Op de site stuur je eerst de algemene data (en de blog) door en daarna upload je de vlog met “we transfer” naar het genoemde e-mail adres.

Heel veel succes, de winnaars worden tzt gepast in het zonnetje gezet. Verdere info hierover volgt na 1 juni 2019 op de site.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden