VU De Langstraat presenteerde voorjaarsprogramma

Foto: VU

Op maandag 28 januari presenteerde VU De Langstraat in het Van Haestrechtcollege de cursussen en workshops van het voorjaarsprogramma 2019. Een aantal docenten en bestuursleden van de VU waren aanwezig voor een kennismaking en persoonlijke toelichting.

Belangstellen konden een proefles bijwonen van de taal van hun favoriete vakantieland. De docenten van de creatieve en culinaire cursussen en workshops lieten aansprekende voorbeelden zien en proeven en zorgden voor een gezellige en aantrekkelijke presentatie.

Een flink aantal bezoekers heeft zich ter plaatse of via de website reeds ingeschreven voor de cursus van hun keuze. Een aantal workshops en cursussen was dan ook snel volgeboekt. Door de VU zijn in dat geval extra workshops en cursussen aangeboden, waardoor er hopelijk niemand teleurgesteld hoeft te worden.

Voor belangstellenden die de presentatie van 28 januari niet hebben kunnen bezoeken is er alsnog gelegenheid om zich voor een workshop of cursus naar keuze in te schrijven. In februari start de cursus Italiaans voor toeristen, in maart en april o.a. de cursussen Spaans, Engels en Duits voor toeristen, Italiaans koken, Emotioneel lichaamswerk en Fotografie compositie. En natuurlijk zijn er nog meer interessante cursussen, lezingen en/of workshops waarvoor u zich kunt opgeven. Kortom, nog voldoende keuze in het uitgebreide programma.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de website van de VU, www.vudelangstraat.nl. De VU is tevens telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 uur, telefoon 0416 283104.

article
52921
VU De Langstraat presenteerde voorjaarsprogramma
Op maandag 28 januari presenteerde VU De Langstraat in het Van Haestrechtcollege de cursussen en
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/52921/vu-de-langstraat-presenteerde-voorjaarsprogramma/
2019-02-10T16:53:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/02/10165304/vu.png
Nieuws