Publiek kiest Stefan Kennis als ‘Rabobank Starter van het Jaar 2018’

Foto: Rabobank

Met de Starter van het Jaar-verkiezing zet Rabobank De Langstraat startende ondernemers in de spotlights. In 2018 is ieder kwartaal een startende ondernemer bekroond die zich écht onderscheidt. Deze vier winnaars deden onlangs mee in de publieksverkiezing Starter van het Jaar 2018. Ditmaal was het niet aan de Rabobank, maar beslist het publiek wie de titel krijgt. Stefan Kennis won met zijn bedrijf Kennis Auto de verkiezing met bijna de helft van alle uitgebrachte stemmen.

Dromen, durven en doen

Stefan Kennis (38) uit Waalwijk startte op 5 oktober 2018 met Kennis Auto, met 15 jaar ervaring in de automotive. Op 13 december jl. presenteerde hij zijn bedrijf tijdens de Starter van het Kwartaal-verkiezing en won. Zijn slimme aanpak en ondernemersgeest overtuigde de Rabobank-jury. Stefan “Een auto is de tweede grootste investering in je leven, naast een woning. En dat meermalen in je leven. Ik help mensen met transparantie en een goed gevoel. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een auto. Geen gedoe, ik ontzorg mensen volledig.” Naast Starter van het vierde kwartaal mag Stefan zich nu ook Starter van het Jaar noemen.

Starters zijn ge-wel-dig!

Leo Mastenbroek, directeur Bedrijven vertelt: “Met de verkiezing Starter van het Kwartaal geven wij startende ondernemers een duwtje in de rug. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van het zakelijke netwerk. Alle winnaars van het afgelopen jaar maakte kans bekroond te worden tot Starter van het Jaar 2018. Dit is een online verkiezing waarbij het publiek van 7 t/m 21 januari kon stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer. Hier is massaal gehoor aangegeven en terecht want starters zijn ge-wel-dig.”

De winnaar van de publieksverkiezing werd vrijdag 1 februari bekendgemaakt op een besloten bijeenkomst bij Rabobank De Langstraat. Alle starters die afgelopen jaar hebben meegedaan aan de verkiezing waren uitgenodigd samen te proosten op de nieuwe Starter van het Jaar. De anderen genomineerden waren: Daphne Rolfs en Kiki Vrendenberg van A Different Rebel, Jan van Oers Treeworker en Shannon Daams van SD Styling.

De eerstvolgende Starter van het Kwartaal-verkiezing is op woensdag 27 februari. Kijk voor de criteria, spelregels en aanmelding op rabobank.nl/delangstraat.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden