De Boomhut, 3 keer uitverkocht!

Foto: Tejater Spot

Trots trots en nog eens trots! Dat kunnen we wel stellen. En groot gelijk ook nog eens, binnen een half jaar een toneelstuk op de planken zetten en daarbij 3 keer uitverkocht zijn.

De jongeren van Tejater Spot speelde afgelopen weekend hun voorstelling De Boomhut. Een voorstelling waarbij 8 normale kinderen een inbraak voorbereiden in de Nederlandse geld drukkerij. Dit verhaal speelde zich af in de boomhut in de achtertuin van Britt.
Julia staat een het roer en is zowel het meester brein achter de operatie als de leider van de groep. Erg vriendelijk was deze dame niet tegen haar zogenaamde vriendjes. Zeker niet op het moment dat ze samen met Yara een plannetje bedenkt om iedereen af te wimpelen, waaronder ook haar rechterhand Moos.

De ICT-nerds Fien en Daan hebben al het voorwerk gedaan en worden aan de kant gezet. Helaas komen het liefdeskoppeltje Floor en Sebas overal achter en weten de andere op tijd te waarschuwen. Samen bedenken ze een plan om de 2 dames te slim af te zijn. Een anonieme tip zorgt ervoor dat Julia en Yara voorlopig achter gesloten deuren zitten in het politiebureau.

Regisseurs en tevens schrijvers van dit toneelstuk Mariama Jakiteh en Mats van Gool zijn erg te spreken over het spel en de spelers. “Het is natuurlijk erg leuk om te zien hoe dat de spelers zijn gegroeid in de afgelopen maanden. Hoe ze van een voor hun nieuw verhaal een eigen verhaal maken.” Enorm trots zijn ze dan ook, dat er 3 keer voor een uitverkochte zaal is gespeeld. “Nu houden we even een paar weken rust. Even bijkomen van een drukke periode en een druk weekend. Natuurlijk goed evalueren en dan gaan we er volle bak tegen aan. Wat we precies met de groep gaan doen, houden we nog even geheim. Bijzonder wordt het wel!” Vullen de regisseurs nog aan.

Op dit moment wordt er door de jeugd o.l.v. Zoë Walker en de volwassenen o.l.v. Monique van Gorp hard gewerkt aan een nieuw toneelstuk. Wat dat gaat worden blijft ook nog even geheim. Daarover zullen jullie tegen die tijd vast meer kunnen lezen op onze website: www.tejaterspot.nl of onze Facebookpagina.

Op onze Facebookpagina zullen ook alle andere foto’s worden geplaatst van dit weekend. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt door Jan Heijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen