Eerste dag Kaatsheuvelse Paardendagen goed bezocht!

De eerste dag van het tweedaagse evenement de Kaatsheuvelse Paardendagen is goed bezocht. Overdag waren er diverse demonstraties, ’s avonds was er een receptie vanwege het 50 jarig jubileum en verzorgde Damad Horse Show een spectaculaire show voor jong en oud.

’s Ochtends startte het evenement met Bixie-dressuur voor de allerjongste ruiters en reden menwagens een spannend parcours waarbij het draaide om behendigheid en snelheid. Kort daarna kwamen de prachtig versierde koetsen, karren en menwagens van Tour du Chique binnen en konden zij bewonderd worden door alle toeschouwers op het terrein.

De jeugdleden van de Kegelaer hadden met hun ponyshowteam een ontzettend leuke show in elkaar gezet waarbij de kinderen carrousel reden op Efteling Muziek. Verder waren er demonstraties van Sanne Goorden, van Centrum Paard en Gedrag, van Monique de Hont van Natural Horse Mo, lieten de dames van Irish Feathers hun kunsten zien op hun prachtige Tinkers en reden Angelique en Stephanie Tijbosch een kűr op muziek. Damien Madiot van Damad Horse Show, verzorgde deze dag samen met zijn team diverse spectaculaire shows waaronder Trick Riding, een komische Franse pony picknick, een riddershow en vrijheidsdressuur. Het publiek genoot zichtbaar van al dit moois en de kinderen konden zich tussendoor heerlijk vermaken op de springkussens, aan de knutseltafel en in de zandbak.

Als kers op de taart werd de rijvereniging, door wethouder Kees Grootswagers, gehuldigd vanwege het 50-jarig bestaan. Het bestuur, bestaande uit Regine Mayers, Angelique Tijbosch, Gila Dusomos en Mirjam van Dorst, nam een prachtige oorkonde in ontvangst en ook Frans en Martijn Brekelmans werden gehuldigd voor hun jarenlange inzet en werkzaamheden ten behoeve van De Kegelaer.

Ook op zondag 16 september is er nog van alles te doen op het terrein van RSV De Kegelaer tijdens de tweede dag van de Kaatsheuvelse Paardendagen. Kijk op de Facebookpagina voor het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen