Nieuwe seizoen van Seven-Eight & Six weer van start in Crossroads

Foto: Crossroads

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en zo ook het nieuwe seizoen bij Jongerencentrum Crossroads. Ook dit seizoen staat ‘Seven-Eight & Six’ weer meerdere malen op de agenda, waarbij de kinderen van groep 6, 7 en 8 een gezellige avond bezorgd wordt. De eerste editie van deze kinderdisco zal plaatsvinden op vrijdag 21 september.

Ook dit seizoen staat één keer per maand de vrijdagavond in het teken van Seven-Eight en Six. Deze eerste editie van Seven-Eight & Six vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur bij Jongerencentrum Crossroads aan de Dreefseweg 80 te Kaatsheuvel. De entree voor deze avond is € 1,00.

De vrijwilligers van Crossroads organiseren al jaren een kinderdisco voor de kinderen van groep 7 en 8. Afgelopen jaar is daar, door de vele combinatieklassen, de jeugd van groep 6 aan toegevoegd. Seven-Eight en Six is dan ook de nieuwe naam voor deze activiteit, maar het doel om voor de kinderen een leuke en gezellige avond neer te zetten blijft hetzelfde.

Ook dit seizoen staan er meerdere disco-avonden op de agenda, waaronder een viertal thema-avonden. Deze zullen plaatsvinden met Halloween, Kerstmis, carnaval en zoals gebruikelijk de afsluiter van het seizoen. Alle data van Seven-Eight & Six zijn terug te vinden op de website van Jongerencentrum Crossroads, www.jccrossroads.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen