Zondag 8 juli Open Proefdag in de vernieuwde Parel van Azië

Foto: ggab

Visspeciaalzaak De Parel in Kaatsheuvel timmert flink aan de weg. Een aanwinst voor Kaatsheuvel, haar omgeving en haar toeristen. De nieuwe zaak biedt een heuse ontdekkingsreis voor de Bourgondisch ingestelde mens!

Winkel – Take Away – Restaurantje

Een fantastische combinatie. Een hoge zit, een lage zit en sfeervol ingericht. De verschillende kaarten en de vitrines wijzen u de weg door het enorme aanbod. Het interieur is gezellig en nodigt uit om meteen aan tafel te gaan óf iets heerlijks voor de maaltijd thuis mee te nemen. “Oosters / Aziatisch of het traditionele Hollandse visje, warm of koud… het kan allemaal!”, zo vertelt de Vietnamese onderneemster Tam Vo-Le enthousiast. “Onze gasten kunnen de menu’s, snackjes of sushi’s gezellig hier eten met een drankje er bij of meenemen voor thuis, op de camping of onderweg”, zo vervolgt Tam.

De keuze is reuze én verrukkelijk!

Op de menukaarten is veel te ontdekken. Zo kan bijvoorbeeld een Poké Bowl worden samengesteld. Dit met vis, vlees, kip, salades, rijst, allerlei dressings, groenten en toppings. De warme ingrediënten kunnen gestoomd of gebakken worden. Voor een leuke prijs is dit al een volledige lunch of avondmaaltijd. Er staan ook menu’s op de kaart met bijvoorbeeld lekkerbekjes, kibbeling, zalm of mosselen. Dit wordt heerlijk ‘aangekleed’ met salade, nasi, bami of frietjes. Ook de snacks, zoals garnalen en gyoza staan keurig op de keuzelijst.

Zondag a.s. Open Proefdag!

De Parel van Azië nodigt u tussen 13 en 20 uur uit om voor een klein prijsje uw ontdekkingsreis te komen maken. Voor € 3,50 mag u 3 gerechtjes kiezen en proberen.

Daarna is de Parel van Azië iedere zondag open van 11 tot 20 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 20 uur. De gerechten kunnen ook telefonisch of via de website worden besteld en afgehaald worden op Hoofdstraat 36a in Kaatsheuvel. www.deparelvanazie.nl Tel: 0416-857114

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen