Loonopzand.nieuws.nl zoekt enthousiaste (hobby)fotografen en verslaggevers

Foto:

Al ruim twee jaar houdt Loonopzand.nieuws.nl je geregeld op de hoogte van allerlei nieuws wat zich binnen de gemeente Loon op Zand (en omgeving) afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit het gemeentehuis, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws. Met een dagelijks bezoek aan Loonopzand.nieuws.nl blijft je goed op de hoogte.

Groei zet zich door

Loon-op-zand.nieuws.nl groeit gestaag maar we zijn er nog niet. Om verdere groei te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar hobbyfotografen. Welke fotograaf vindt het leuk om foto’s te maken van evenementen voor Loonopzand.nieuws.nl? We zijn met name dringend op zoek naar iemand die woont in de kern Loon op Zand.

Verslaggevers

We zoeken ook lokale verslaggevers die het leuk vinden om zo nu en dan een tekstuele bijdrage te leveren aan Loonopzand.nieuws.nl. Het gaat met name om het schrijven van verslagen van evenementen, concerten, voorstellingen in de kernen Loon op Zand, Kaatsheuvel of De Moer

Interesse?

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de nieuwssite van de gemeente Loon op Zand? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar Rolf Balkenende (06-53815027). Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk is het een pré als je in binnen de gemeente woont en als je weet en aanvoelt wat er binnen de gemeenschap leeft. Het fotograferen en het schrijven van teksten is op vrijwillige basis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen